dilluns, 1 d’octubre de 2012

Aquest dissabte Primera Mostra d'Entitats Solidàries a Igualada

Dissabte la capital de l'Anoia celebra una jornada solidària amb la primera Mostra d’Entitats de Cooperació i Solidaritat d’Igualada. La iniciativa, impulsada per les entitats i el departament de Cooperació de l’Ajuntament d’Igualada, marcarà l’inici de l’Octubre Solidari 2012.

La mostra començarà a les 4 de la tarda i s'allargarà fins al vespre. Durant tota la tarda hi haurà activitats i es commemorarà el vintè aniversari de l’inici de la guerra de Bòsnia i també el vintè aniversari de l’Agermanament d’Igualada amb Nueva Esperanza (El Salvador).

Acompanyarà els estands de les entitats una gran haima muntada per ACAPS Anoia i un escenari amb concerts d’Obocheton de Bangladesh, grup finalista de la primera Mostra de Talents Asiàtics del Festival Àsia 2012, el duet Victor & Karl i Sembradores sin Fronteras.

En el marc de l'Octubre Solidari La Mostra serà el primer acte de l'Octubre Solidari, un projecte de sensibilització que dóna l'oportunitat de conèixer diferents realitats del Sud. Les entitats d'Igualada Solidària presenten un any més un programa extens i variat per reflexionar i per entendre les causes estructurals de les desigualtats entre els pobles i les persones. A més d'aquesta mostra, l'Octubre Solidari també inclourà exposicions, presentacions de llibres, sense oblidar dues activitats tradicionals: la cursa popular per la pau (21 d'octubre), i la caminada solidària per la Conca d'Òdena (28 d'octubre).