diumenge, 8 de gener del 2012

Música per l'esperança: Concert solidari amb El Salvador

El proper diumenge 15 de gener, a les 6 de la tarda, concert de piano a Paper de Música (Capellades) per ajudar a finançar el projecte de música al Bajo Lempa (El Salvador). 

Ja fa 15 anys que s'inicià el projecte Música per l'Esperança al Bajo Lempa (El Salvador) per tal de donar alternatives als joves de zones rurals, sobretot els que havien deixat els estudis i es trobaven més desvinculats de les seves comunitats, en un context de poques perspectives de futur i elevada delinqüència juvenil.

Des del 2001 Igualada contribueix al projecte tant amb finançament des de l'Ajuntament, com amb el suport a la formació de mestres populars. Precisament des del passat mes d'octubre la igualadina Elisabet Feced està fent una estada de 6 mesos per tal de donar suport a la part organitzativa. Aquest 2012 volem iniciar un projecte pioner connectant a través d'internet mestres populars d'El Salvador amb músics de casa nostra per tal de facilitar i complementar la seva formació.

El concert del proper diumenge 15 de gener pretén recollir fons per tirar endavant el projecte, finançant els mestres populars i la compra d'instruments, alguns malmesos durant les inundacions del passat mes de novembre. En aquest enllaç podeu veure més detalls sobre el projecte i algunes fotografies.

El concert anirà a càrrec Montserrat Giménez i Montserrat Trisan i constarà d'un repertori de piano a quatre mans amb obres de Fauré, Ravel i Brahms (podeu veure més detalls al programa adjunt). L'entrada és gratuïta i les aportacions són voluntàries. Esperem que sigui del vostre interès!

1 comentari:

HUACAL ong de solidaritat amb El Salvador ha dit...

Hola !! Fa pocs dies, el blog de Huacal, ong de solidaritat amb El Salvador, fou reconegut per la seva tasca com a pont de coneixement i intercanvi amb aquest país amb el premi Liebster Blog, un premi dedicat a guardonar de forma simbòlica blogs que es troben a la xarxa, reconeixent així el seu esforç i treball en aquest món. Avui, des de la nostra associació volem donar aquest guardó del món blocaire a Igualada Nueva Esperanza pel vostre compromís i la vostra tasca: http://huacal.blogspot.com.es/2012/05/premio-liebster-blog.html Gràcies per existir !! I Moltes felicitats !!!